on READING

This is so ‘soothing’…

(originally posted by EDPED, which I reblogged from Bibliotheque for my A Reading Mood Tumblr).

Mei

2 thoughts on “on READING

  1. Mba Meiiii, aku barusan main2 ke tumblr-nya, sumpah aku ga bisa berhenti senyum liatnya.. I’m awwwingggggg so bad, mba!!! Manis bangeeeett, jd kepingin borong buku nih jadinya, ayo tanggung jawab!😀

    Aku pasti bakal sering2 main ke sana!🙂

    1. mademelani

      yah tumblr itu emg udah jadi my playground kl lg bosen…🙂 tp kl kelamaan malah jadi gak produktif, keasikan browsing and tumbling doang hehe.

      samaaa, tiba2 aku jg jd kangen datengin toko2 buku kecil, cari buku2 yg gak biasa… those forgotten books waiting to be found…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s